Mokytis laisvalaikiu? Kodėl gi ne? Tik ne bet ką

PokerisMokslas šaknys gal ir karčios, tačiau vaisiai visuomet saldūs. Bet juk ir šaknys gali būti ne tokios ir karčios, ypač jei pasirenkamas įdomus mokslas ar mokymasis trunka ne per ilgai ir siekiama išmokti to, kas gali ne tik atnešti saldžius vaisius, bet ir yra tarsi Jūsų hobis. Vienas iš tokių dalykų – pokeris.

Pokerio pamokos yra galimybė išmokti ar pagilinti šio žaidimo žinias, kurios vėliau būtų pritaikomos žaidžiant šį žaidimą savo laisvalaikiu ar siekiant iš to gauti realios finansinės naudos. Būtent po pokerio pamokų tokia tikimybė ženkliai padidėja. Visgi, pokerio pamokos – papildoma laiko ir pinigų investicija.

Laisvalaikiu besimokantys asmenys ne visada elgiasi tinkamai. Tačiau tai tinka tik tuo metu, jei Jūsų mokslai yra pagrindinė Jūsų veikla, nuo kurios taip pat reikia pailsėti. Jei vis tik tenka vienu metu dirbti, mokytis ir dar skirti laiko šeimai, namų ruošai – laisvalaikis tampa egzotiniu žodžiu ir vos tik pavyksta nutaikyti laisvą minutę, ji skiriama mokymuisi.

Visgi pokerio pamokos tokioje situacijoje labai retas atvejas, kadangi tai daugeliui besimokančiųjų azartinių lošimų yra kaip pramoga, papildomas užsiėmimas laisvalaikiu ar pagrindinė veikla, bet ne mokslas, kuris galėtų būti lyginamas su mokykla, universitetu ar doktorantūros studijomis – tai kur kas maloniau, bent jau tokią emociją išreiškia tie, kurie pasiryžta paskirti savo laisvą laiką pokerio mokslui.

Dažnas pokerio pamokos dalyvis yra jaunas žmogus, kuris žino apie didžiules pinigų sumas pokerio žaidime, tačiau niekaip nesugeba savarankiškai perprasti šio žaidimo ir vis lieka už borto ar patiria nemažą finansinį nuostolį. Visgi nemokant žaisti pokerio nereikėtų investuoti savo asmeninių lėšų, o pradėti nuo nemokamų turnyrų ar pokerio pamokų.

Net ir nesant dideliu pokerio žaidimo entuziastu, šios pamokos gali būti naudingos ir įdomios. Taip ne tik pilnai perprasite žaidimą, bet ir išmoksite pastebėti kitų žaidėjų mintis, jų logiką, galbūt lengviau galėsite atskirti, kuomet žaidėjas blefuoja, o kuomet tikrai savo rankose turi kažką vertingo. Tai praverčia tiek pokeryje ar kituose kortų žaidimuose, tiek ir žaidžiant stalo žaidimus ar net kasdienėse gyvenimo situacijose. Žinoma, norint, kad pamokos būtų bent kiek įdomios reikia nors šiek tiek mėgti žaisti kortomis.

Parašykite komentarą